Probleem

De gasten arriveren en willen hun jas kwijt. Iedereen loopt in en uit de garderobe. Er valt een jas op de grond, gasten hebben moeite hun jas terug te vinden en er raken eigendommen kwijt.
Geen goede indruk voor je gasten.

Oplossing

Een nette eerste indruk maken op je gasten is belangrijk. Dit kan geregeld worden! Boek een garderobejuffrouw en zij zorgt voor de aanname van jassen, tassen en andere eigendommen.  De garderoberuimte blijft netjes en overzichtelijk.

Boek een garderobejuffrouw

Bekijk de mogelijkheden en prijzen en vraag direct een offerte aan.

DE KOSTEN PER GARDEROBEJUFFROUW

Overzichtelijke prijzen.

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd. De minimale afname is 4 uur.

Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@garderobejuffrouwboeken.nl.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

24

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

28

per uur

GARDEROBEJUFFROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De garderobejuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang van het evenement bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Warm welkom

Onze garderobemedewerkers zorgen voor een nette en georganiseerde eerste indruk van het evenement. Zij ontvangen de gasten vriendelijk en zorgen voor een vlotte doorstroming van de jassenaanname.

Georganiseerd

De garderobejuffrouw houdt toezicht op de jassen en andere eigendommen. Gasten kunnen hun eigendommen in bewaring geven of retour vragen.
Een overzichtelijke garderoberuimte is een must.

Diensten

Je kan een garderobejuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Stuur ons een bericht of bel naar 085-7609293.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de garderobejuffrouw naast het bijhouden van de garderoberuimte ook andere taken uitvoert zoals schoonmaken van de gehele locatie, de strijk doet of de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de garderobejuffrouw zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de garderobedame (bij langere diensten) geen pauze neemt. De garderobejuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje (wellicht bij de garderobe).

VRIJBLIJVEND DE TOTAALKOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.