Probleem

Je wilt jouw gasten een warm welkom geven bij binnenkomst. De gasten op je evenement hebben vragen en willen naar de goede locatie worden verwezen. Zonder gastvrouw of heer die de gasten begeleid wordt de binnenkomst ongeorganiseerd en hectisch.
Geen goede indruk voor je gasten.

Oplossing

Je wilt je gasten een gastvrij ontvangst bieden. Boek een gastvrouw en zij zal de gasten welkom heten en eventueel verwijzen naar de verschillende zalen. Zij kunnen antwoord geven op vragen van gasten en hen de juiste informatie verstrekken.

Boek een Gastvrouw

Bekijk de mogelijkheden en prijzen en vraag direct een offerte aan.

DE KOSTEN PER TOILETJUFFROUW

Overzichtelijke prijzen.

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd. De minimale afname is 4 uur.

Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@gastvrouwboeken.nl.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

25

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

30

per uur

GASTVROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De gastvouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang van de afgesproken tijd bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een briefing krijgt van de opdrachtgever.

Gastvrij

Onze gastvrouwen ontvangen de gasten vriendelijk en met een warm welkom. Zij zijn het perfecte gezicht voor jouw evenement. Zij zorgen voor een vlotte doorstroming van de gasten bij binnenkomst.

Georganiseerd

Onze gastvrouwen geven antwoord op vragen van de gasten en verschaffen hen de juiste informatie. Ze verwijzen de gasten naar de goede locaties en zijn op deze manier een helpende hand voor jouw gasten.

Diensten

Je kan een gastvrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival, luxe feest op locatie of een receptie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur ons een bericht of bel naar 085-7609293.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat je gastvrouw naast het bijhouden van haar taken ook ander taken uitvoert, zoals schoonmaken van de gehele locatie. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de garderobejuffrouw zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de gastvrouw (bij langere diensten) geen pauze neemt. De gastvrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

VRIJBLIJVEND DE TOTAALKOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.